Hurup Slagters nye domicil i det tidl. posthus bliver klar til åbning 2. juni - 5. juni er der reception

HURUP: Alt går efter planen med ombygningen af det tidl. posthus i Hurup, hvor Hurup Slagter åbner sit nye domicil tirsdag 2. juni.

Butikken er ved at tage form og der er god plads til både kunder og til specialiteter.

Endnu er kølemontrene tomme, men slagter Karsten Dige lover, at de ”nok skal blive fyldt op”.

Karsten Dige og hans kompagnon Henrik Nørmølle har holdt gang i den nuværende slagterbutik 50 meter længere ned ad Bredgade, mens ombygningen byens tidl. posthus har stået på.

- Vi lukker den nuværende butik pinselørdag. Og så går vi i gang med flytningen så vi er klar tirsdag efter pinse, fortæller Henrik Nørmølle.

Han fortæller, at butikken kommer med i ”Mad med Mere”-kæden. I Thy er der i forvejen Vorupør Slagter og Slagteren på Møllevej i Thisted med i dette kædesamarbejde.

- Når vi er klar åbner vi en helt ny Facebook-side. Her kan kunderne holde sig orienterede om tilbuddene og andet. Derudover har vi planer om at tilbyde månedspakker. I forvejen har vi ugepakker, siger Henrik Nørmølle.

Butikken, der har indgang fra Bredgade og fra p-pladsen bagved, vil udover kød også byde på øl og vin og andre specialiteter, der hører til en god middag.

Ombygningen har givet lidt udfordringer. Blandt andet skulle der tages højde for skæve vægge og gulve, der ikke var helt lige.

Men det har man løst.

40 pct. af Hurup Slagters omsætning er mad ud af huset.

Og det har der ikke været meget af i forgangne måneder.

- Vi har gjort brug af hjælpepakken. Derudover har vi opsagt en medarbejder, mens to andre arbejdede på skift. Karsten og jeg har også arbejdet på skift. Så vi har faktisk ikke set meget til hinanden i de seneste to måneder, fortæller Henrik Nørmølle, der dog fornemmer, at der lige så stille kommer gang i hjulene igen.

- Jeg har ikke ligge søvnløs over det. Det kommer jo igen, siger Karsten Dige.

Der bliver åbningsreception i butikken om eftermiddagen fredag 5. juni.

Her kan de interesserede få en rundvisning i de nye lokaler og nyde lidt godt til ganen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...