Dit Center i Hurup Hallerne har investeret i nye maskiner og ansat Henrik Wahlberg som ny personlig træner

HURUP: Fitnesscentret Dit Center i Hurup Hallerne har brugt corona-lunkning konstruktivt og investeret i nyt udstyr.

Derudover har man ansat Henrik Wahlberg som ny personlige træner.

I stueetagen har indehaver Thomas Clarup derudover erstattet det mørke gulv med et lysere af slagsen og købt nye maskiner.

- Jeg syntes, at det var lige mørkt nok nedenunder. Så det har vi gjort noget ved. Vi har derudover købt 16 nye Master-Sport maskiner, som der er blevet installeret, fortæller Thomas Clarup, der ikke vil fortælle, hvad hele investeringen er løbet op på.

- Du kan spørge mig om alt andet. Men vi har gjort en god handel, smiler han.

Hans personlige motto er, at ”den bedste træning er den, der bliver gjort”. Derfor er han glad for, at især hans ældre brugere atter har kunnet komme til maskinerne.

Har man brug for hjælp til træningen er der godt nyt.

Centret har, som skrevet, ansat den erfarne træner Henrik Wahlberg, der kommer fra Mors.

Hans ekspertise er det såkaldte TRX-træning, der går ud på, at ens egen kropsvægt er nøglen til den rette træning.

Bag forkortelsen gemmer sig ordene ”Total Resistance exercises” - og en anden smart betegnelse er ”TRX Suspension Training”.

Men i en mere jordnær forklaring hedder det sig, at træningsmetoden blev opfundet af en amerikansk elitesoldat, der havde brug for et træningsredskab for at holde sig selv og sin gruppe skarp på meget lidt plads.

- Det går ud på at træne de små muskler omkring ryggen. Træningsmetoden anbefales til folk med diskusprolaps eller skulderskalder. Den han ikke helbrede skaderne, men gøre, at man kan leve med dem, siger Henrik Wahlberg, der nu har planer om at flyttet til Hurup.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...