Den første musikalske gør-det-selv gudstjeneste blev 22. april afholdt i Hurup Kirke. En meget anderledes, folkelig og musikalsk gudstjeneste.

Nu er holdet bag succesen klar til en ny spil-med-gudstjeneste uden orgel og ind- og udgangsbønner. Men til gengæld er der glade amatørmusikanter, levende musik og folkekor.

Denne gang er temaet meget passende "fællesskab", fortæller Anne Alstrup, en af initiativtagerne til den nye form for brug af kirkerummet.

- Vi fik mange positive henvendelser efter første gang vi prøvede det. Flere sagde, at det burde gentages. Det blev vi da stolte af, så nu gør vi det igen, siger Anne Alstrup.

- Alle de frivillige musikanter og sangere der har lyst til at være med, er velkomne. Sidste gang var vi 21 udøvende inklusiv vores præst Line Skovgård Pedersen, forklarer Anne Alstrup og håber på lige så mange denne gang.

- Vi mødes klokken 9.00 og øver og gør klar indtil klokken 14. Det var rigtigt hyggeligt sidste år, fortæller Anne Alstrup.

Inden gudstjenesten bliver der spillet "hyggemusik", så alle kan få hilst på hinanden i en afslappet atmosfære.

Det er Helligsø, Gettrup og Hurup sogne der indbyder til at være med til denne gør-det-selv gudstjeneste søndag 30. september i Hurup Kirke.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...