Også på det kommende nationalparkcenter i Vorupør bliver der brug for mange frivillige hænder

THY-HANNÆS: Nu holder Nationalpark Thy igen åbent for tilmeldingen af efterårskurserne til de personer, der har lyst til at blive frivillig i nationalparken. Her er kurset et såkaldt ”basiskursus”, der giver adgang til diverse arbejdsopgaver som frivillig.

Her er det Cathrine Lykke Sørensen, der er frivilligkoordinator og naturvejleder for Nationalpark Thy, der fortæller om basiskurset:

- Alle med interesse i Nationalpark Thy kan deltage i kurserne. Kurserne er obligatoriske for alle nye frivillige og formidlingspartnere. Kurset ”Ud og oplev Nationalpark Thy” er et nyt kursus. Har man tidligere taget basiskurser, er dette nye kursus ikke obligatorisk, men man er meget velkommen til at komme og få genopfrisket sin viden. Derudover anbefales det, at man deltager i førstehjælpskurset hvert andet år. Alle kurserne er gratis.

Et nyt kapitel Nationalpark Thy er det nye nationalparkcenter i Vorupør, hvor der også skal frivillige til at drive diverse faciliteter samt tage imod alle gæsterne og vise dem rundt. Her er det også en oplagt mulighed at starte til kurset, hvis man overvejer at blive frivillig på nationalparkcentret i Vorupør.

Her skriver Cathrine Lykke Sørensen på Nationalpark Thys hjemmeside:

”Der vil ud over basiskurserne blive afholdt flere event i løbet af efteråret, specielt rettet mod jer, som kunne være interesseret i at blive frivillige i nationalparkcentret. Hold derfor øje med invitationer til fremtidige arrangementer.”

Der er grundet covid-19-restriktionerne også et begrænset antal pladser til kurserne. Nationalpark Thy oplyser dog, at der til foråret holdes nye kurser. For mere information om tilmeldingen kan man finde mere på: www.nationalparkthy.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...