HVIDBJERG: 10. januar slår Musikkens Venner dørene op for Nytårskoncert nr. 24.

Musikforeningen står gennem årets løb bag flere musikalske initiativer, hvor omdrejningspunktet er musik for alle. Højdepunktet er naturligvis Nytårskoncerten, som trækker mellem 350-500 gæster til. Og billetsalget til Nytårskoncerten januar 2019 er godt i gang.

- Publikum kan glæde sig til fest og farver, når Prinsens Musikkorps spiller deres årlige nytårskoncert. I år har orkestret allieret sig med den musikalske spradebasse Niels Olsen, så der er i dén grad lagt i kakkelovnen til en underholdende og festlig koncert, lyder det fra orkesterleder Rene Bjerregaard Nielsen, Prinsens Musikkorps.

- Traditionen tro tager Prinsens Musikkorps igen i januar 2019 på deres årlige Nytårskoncert-tourné, hvor vi i Musikkens Venner og Midtpunktet glæder os til at byde dem alle hjertelig velkommen til Thyholm, siger formanden for Musikken Venner, Lene Vangsgaard.

Hun fortæller, at det er 13. gang, at Musikkens Venner kan byde velkommen til Prinsens Musikkorps, men 24 år siden at foreningen afholdte deres første Nytårskoncert i Hvidbjerg, den gang med Vestjysk Symfoniorkester.

- Hver gang har det været med fantastiske og dygtige kunstnere som sammen med deres orkester/musikkorps har leveret varen, og givet publikum en uforglemmelig musikalsk oplevelse. Og vi glæder os naturligvis til denne gang at byde velkommen til den folkekære Niels Olsen, siger hun.

De færreste er nok i tvivl om Niels Olsens store musikalitet, og hans mange år som både sangskriver og sanger i ‘Ørkenens Sønner’ taler sit tydelige sprog. Han er et musikalsk menneske med tæft for skæve indfald og humoristiske twists.

Niels Olsen har også skrevet sig ind i den danske filmhistorie med sine roller i klassikere som ‘Den eneste ene’ og ‘Far til fire’. For tiden fylder han danskernes tv-skærme i underholdningsprogrammet ‘Rundt på gulvet’.

Og til januar kan han således opleves som både solist og entertainer, når han sammen med Prinsens Musikkorps byder det nye år velkomment med en spektakulær og underholdende nytårskoncert med masser af god musik.

Prinsens Musikkorps er et af Forsvarets tre fuldtidsprofessionelle musikkorps, og orkestret er kendt for sin store musikalske spændvidde, der strækker sig over alt fra popklassikere til pompøse marcher. Orkesteret består af 16 fuldtidsprofessionelle musikere og har til huse på Skive Kaserne.

Nytårskoncerten i Midtpunktet på Thyholm afholdes torsdag 10. januar, og billetter kan købes på www.midtpunktetthyholm.dk.

Prisen er 240 kroner inkl. champagne og kransekage i pausen.

Ud over Nytårskoncerten oplyser Lene Vangsgaard, at der søndag 24. februar 2019 afholdes der maraton-højskolesang.

Man kan følge med bl.a. på facebookgruppen Musikkens Venner, Thyholm eller på Midtpunktet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...