Projekt til støtte for lokale sangskrivere og komponister kommer til Thy

THISTED: Lørdag aften bliver der mulighed for at møde nogle lokale musikalske artister, som enten har komponeret deres egen musik, skrevet deres egen sangtekst eller begge dele.

Det sker i forbindelse med projektet Live&Lokalt, hvor der bliver sendt en række af disse artister og sangskrivere rundt på en turne.

Både for at udfordre dem og publikum i et musikalsk møde og tilbyde chancen for at møde ny musik, nye kunstnere og opleve stemningen på forskellige, mindre spillesteder i hele regionen.

Det meste af den livemusik som normalt opleves, når der købes en koncertbillet, er skrevet og fremført af kunstnere, der har deres hjemmebase uden for Nordjylland.

Det er der for så vidt intet galt i, men det er faktisk sådan, er der er masser af musikere og artister, der rent faktisk har valgt at bo her, indånde den nordjyske luft og skrive om de ting, der rør sig her.

Koncerterne ledes af kapelmester Ole Albrechtsen, der har en kvartet med sig, og de vil være det faste band, der akkompagnerer sangere og sangskrivere.

Til hver koncert vil der kunne opleves 2-3 lokale artister.

Live&Lokalt er udviklet af: Kulturhuset Arden, Spillestedet Thy, Studenterhuset Aalborg og Det Musiske Hus Frederikshavn og er en del af projektet Originalt/Regionalt, der støttes af Region Nordjylland og Statens Kunstfond.

Live&Lokalt bliver i Thy afholdt i Musikteateret i Thisted 6. oktober mellem klokken 20:00 og 23:00, og billetterne kan købes på på ticketmaster.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...