Sæsonprogrammet for 2020-21 er nu offentliggjort, og der åbner for salg af billetter til hele sæson lørdag 30. maj kl. 00.01

MORS: Morsø Teaterkreds, der ligesom alle andre på grund af coronakrisen fik en noget usædvanlig afslutning på sæsonen 2019-20, er nu klar til en ny sæson. Billetsalget til sæsonen 2020-21 åbner ved midnat natten mellem fredag 29. og lørdag 30. maj, fortæller teaterkredsformand Jørgen Bruun Christensen, Nykøbing.

Han oplyser videre, at der via mail og sms går besked ud til alle, der købte billet i den forudgående sæson, og så leveres programmet for 2020-21 til alle, der købte billet i den seneste sæson.

Billetterne kan bestilles og betales på teaterkredsens hjemmeside - ligesom i fjor. En ændring er dog, at man i år åbner for alle bestillinger på én gang. Billetter kan også købes på Morsø Turistbureau, og man kan også blive guidet gennem systemet ved kontakt til teaterkredsen. Det er vigtigt at oplyse e-mail og telefonnummer ved køb af billetter, for så kommer der meddelelser og nyhedsbreve ud ad de kanaler, siger formanden og fortsætter:

- Der gives igen i år rabat på 50 kr. for hver teaterbillet til normalpris eller forhøjet pris, mens der er enhedspris på 200 kr. for voksne og 75 kr. for unge på kammerkoncerterne, jazz- og julekoncerten, koncerten med Rasmus Dissing og de to forestillinger med plads til 100 tilskuere hver. To forestillinger og nytårskoncerten har forhøjede billetpriser på +100 kr. for alle kategorier, også de unge.

Programmet for 2020-21 byder på 14 forestillinger og seks koncerter:

- Der er igen fem forestillinger fra Folketeatret samt en fra Teatret Møllen i Haderslev og én fra Det Kongelige Teater samt mange andre gode teatre. Så vi præsenterer et særdeles alsidigt program, siger Jørgen Bruun Christensen og fortsætter:

- ”Modne damer i morgenkåbe” måtte aflyses i marts. Men det er lykkedes at få de på alle måder varme damer i morgenkåbe i september.

Han forklarer, at musik fylder en del i det samlede repertoire. Den største koncert er som altid nytårskoncerten - i år med Aalborg Symfoniorkesterdirigeret af Henrik Skov Christensen og med solisterne Andrea Pellegrini, Tuva Semmingsen og Signe Asmussen:

- Desuden er der genhør med sange af Benny Andersen, idet Rasmus Dissing har taget sangene op i sit repertoire og fylder Morsø Teater med god sang og musik fra drevne musikere, hvoraf nogle har været her flere gange. Phil Collins’ musik kan vi få repeteret eller oplevet for første gang ved en teaterkoncert, lyder det fra formanden, der fortsætter:

- De klassiske kammerkoncerter og jazzkoncerten samt julekoncerten er igen en del af programmet og så bliver ”Junglebogen” udsat for bigbandmusik og dans og sang. Desuden får vi lejlighed til at høre musik fra 1970’erne, når Aktivisterne indtager gulvet i Musikværket for 100 tilskuere. En nyskabelse i teatret er, at vi til en af forestillingerne - ”Annas verden”, der handler om maleren Anna Ancher - sidder på scenen, så der er kun plads til 100 tilskuere den aften. Det bliver en speciel oplevelse.

Den årlige familieforestilling fra Folketeatret er ”Robin Hood”, og en nyskrevet dansk folkekomedie bliver der også plads til. Filmen ”Blinkende Lygter” er blevet omskrevet til en teaterforestilling fra Teater 2. Ifølge Jørgen Bruun Christensen advares der mod at tage køer med til forestillingen.

Teaterkredsens hjemmeside: www.morsoeteaterkreds.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...