Joakim Jakobsen udgav 2017 det 6,5 kilo tunge knap 800 sider store bogværk ”Tour de France - Verdens hårdeste cykelløb”

THY-HANNÆS: Havde det været en normal sommer, skulle eftermiddagene for mange danske have været ryddet for at se tre ugers Tour de France. Sådan gik det som bekendt ikke denne sommer på grund af coronakrisen.

I stedet er der stribevis af andre spændende tiltag til de mange cykelinteresserede, der ligesom savner noget gult i hverdagen.

Et af dem er i Thy i dag, tirsdag 30. juni, hvor det er lykkedes for Thisted og Hurup Bibliotek at få fat i en af de helt store kapaciteter når det gælder det franske cykelløb: Joakim Jakobsen.

Joakim Jakobsen Tour de de France foredraget er på biblioteket i Hurup kl. 15-17 og i Thisted kl. 19-21.

Han har forfattet en af de største bøger, der er udgivet om det franske cykelløb. ”Tour de France - Verdens hårdeste cykelløb”. Det 6,5 kilo tunge og knapt 800 sider store ultimative værk om Tour de France, der udkom i 2017.

- Så savner man sommerens højdepunkt, så kom på biblioteket og hør om løbets historie med et væld af anekdoter og fotografier, lyder det fra Martin Rohr Gregersen, der er litteratur- og kulturformidler ved Thisted Kommune - Kulturrummet.

Tour de France-foredraget varer et par timer. Billetter koster 50 kr. som kan forudbestilles. Der kan også købes billet ved indgangen.

Nærmere på: www.kulturrummet.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...