Aktiviteter for både drenge og piger

HVIDBJERG: Mokkerne på Thyholm som er en udløber af KFUM & K har både mokker og minimokker.

Minimokkerne som er de helt små - var onsdag delt op i drenge- og pigehold.

Pigerne skulle til wellness i Kulturhuset i Hvidbjerg mens drengene skulle køre ræs med deres fjernstyrede biler og flyve med droner, som foregik i den store garage hos Thyholm Vognmandsforretning.

Hos pigerne var der arrangeret wellness-aften hvor den stod på bl.a. sminkning, frisering af hår, lækre fodbade o.m.a.

Der foruden var der dækket op med en masse lækkerier så som popcorn, sodavand og slik.

Man hyggede sig virkelig.

Hos drengene gik den vilde jagt om man må sige. Der var 18 friske knægte som kørte med deres fjernstyrede biler og der blev fløjet med droner i den store lastbilgarage. Hanne Bang og hendes mand Lasse Kamstrup som er nogen af lederne siger at det er helt fantastisk som Mokkerne bliver modtaget når de kommer rundt omkring på besøg på forskellige steder. Hanne udtaler at man fra Mokkerne gerne ad denne vej vil sige tak til alle de positive mennesker som tager så flot imod dem når de spørger om de f.eks. må komme på besøg på en gård! En fabrik, eller noget helt tredje. Man har fået tilsagn om at komme over på Jegindø Skole/sognegård og låne gymnastiksalen hvor alt står som da skolen i sin tid lukkede.

Værterne nøjes ikke med at sige velkommen, men stiller flere ting til rådighed som f.eks. kan være saftevand slik eller andet.

Der var 18 drenge der kørte ræs med deres fjernstyrede biler og 6 piger til wellness.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...