Salling Group overtager Jaco Supermarkeders fire lejemål - heriblandt det i Hurup

HURUP: I løbet af foråret bliver MENY i Jernbanegade i Hurup lukket, og omdannet til en Netto-butik.

Årsagen er, at Salling Group, der blandt andet ejer Netto-kæden netop har underskrevet en aftale med Jaco Supermarkeders ejer Ida Jacobsen om overtagelsen af fire butikslejemål.

Udover i Hurup, ligger Ida Jacobsens butikker i Aarhus V, Randers og Grenaa.

De fire butikker bliver nemlig ombygget til nyt Netto-koncept, som i de kommende år bliver udrullet til samtlige 500 danske butikker med et særligt fokus på frugt og grønt, sundhed og nemme måltider samt ny indretning og færre spot-varer.

- Vi er meget tilfredse med at sikre, at der også fremover vil være gode indkøbsmuligheder lokalt de fire steder. Det er samtidig en aftale, der gør Netto i stand til at nå endnu bredere ud med et nyt og forstærket butikskoncept, som mange af vore kunder allerede har taget rigtig godt imod i de byer, hvor vi har åbnet nye butikker, siger administrerende direktør i Salling Group Per Bank.

Ombygningen forventes afsluttet, så butikkerne kan åbne som Netto i løbet af 2019. Netto åbnede i slutningen af 2018 sin butik nr. 500 og er Danmarks største dagligvarekæde.

Ida Jacobsen har efter mange år i detailbranchen ønsket at indstille sin dagligvareforretning og afhænde sine lejemål.

Salling Group understreger, at aftalen omfatter alene overtagelse af forpligtelserne i forbindelse med lejemålene og inkluderer dermed ikke køb af fast ejendom eller lignende.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen er orienteret om aftalen mellem Jaco Supermarkeder og Salling Group.

Det har i skrivende stund ikke været muligt at få en kommentar fra butikschef i MENY i Hurup, Henrik Nørmølle.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...