Der er foredrag og dialoger i Helligsølejren hele ugen

HELLIGSØ: Så er de Martinus-interesserede klar med et påskearrangement, fortæller Per Knud Oue Pedersen, Sdr. Ydby, der er medarrangør.

Under titlen ”Påske i Thy i Tyvetyve” inviterer man til et ophold i Helligsølejren fra palmesøndag 5. april og frem til påskesøndag 12. april. Det bliver en uge med bl.a. foredrag om Martinus’ ”Det Tredie Testamente” om Bibelens fortsættelse og fuldkommenhed ved danske Søren Jensen og svenske Rolf Elving, men også en udflugt skærtorsdag til Martinus’ fødested, husmandsstedet Moskildvad ved Sindal i Vendsyssel, hvor der er rundvisning og foredrag.

Deltagelse koster 2400 kr., og det inkluderer maden, som er økologisk-biodynamisk, og der er to kokke på, men man må også selv påregne at deltage i såvel madlavning som anretning og opvask. Der er i øvrigt et aktivitetsrum i Helligsølejren med billard, bordtennis og fodboldspil.

1890 fødtes Martinus Thomsen under fattige kår på Moskildvad. Fra 30 års alderen og de følgende 60 år skrev han sine kosmiske analyser og tegnede over 100 pædagogiske symboler, som giver et overskueligt overblik over livets udfordringer og sammenhænge samt et evigt verdensbillede. Martinus sov ind i 1981 og efterlod sig især “Det Tredie Testamente”, hvori han beskriver verdensaltets struktur og lovmæssighed.

Martinus-møderne i Thisted på søndagseftermiddage samler deltagere fra hele det nordvestjyske område, fortæller Per Pedersen.

Nærmere på: www.martinusguiden.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...