Bedsted Handelsstandsforening havde søndag stor succes med sit alternative julearrangement - måske skal det gentages næste år, siger formand Pernille Madsen

BEDSTED: Alle arrangementer aflyst! Hvad gør man så? Tjah, coronaen må man ikke ignorere - så er det om at finde på noget for både børn og voksne. Bestyrelsen i Bedsted Handelsstandsforening lagde hovederne i blød.

Pludselig var ideen der: Vi laver da en skattejagt rundt i byen, fortæller formand Pernille Madsen. Og det gjorde man så!

Der blev lavet skattekort til både børn og voksne, som børnene så kunne få udleveret gratis, hvorimod de voksne skulle betale 25 kr. for et kort. Skattekortene kunne man få i Spar, Sparekassen Vendsyssel og Bedsted-Hallen.

I sparekassen Vendsyssel fortalte Gitte Johnsen i forbindelse med arrangementet søndag 6. december, at sammen med skattekortet fik børnene også en lille slikpose, som de kunne nyde på vej rundt til de forskellige opgaver. På skattekortene for børnene var der opgaver, som passede til deres alder, og for de voksne andre opgaver og steder, som var tydelig markeret på kortene. Herefter var det så bare med at kikke på kortet, komme af sted og finde de steder, hvor opgaverne var.

Når man var færdig og havde vandret ruterne igennem, skulle man så gerne have alle svarene rigtige, hvorefter man skulle lægge kortene med navn og adresse på i en kasse midt i byen. Der blev så trukket lod blandt de rigtige løsninger, hvor der var fine præmier til både børn og voksne, sponseret af byens handlende og erhvervsdrivende. Der var rigtig mange voksne - både forældre og bedsteforældre - som havde taget deres børn og børnebørn med på den hyggelige tur rundt i byen. Det var både sjovt og hyggeligt, og man får jo også en del motion samtidig, var der flere der sagde.

- I handelsstandsforeningen talte vi på generalforsamlingen om, at når nu vi ikke kunne lave det traditionelle julearrangement, skulle der gøres et eller andetAlle var med på ideen om skattejagt, både i foreningen og blandt de handlende og erhvervsdrivende, og det ser bestemt ud til, at det er en stor succes, da virkelig mange har lyst til at deltage. Med den succes, arrangement blev, er det måske noget, vi skal gentage næste år, udtaler siger Pernille Madsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...