4. december gæster musikeren Midtpunktet i Hvidbjerg

HVIDBJERG: Midtpunktet Thyholm har lavet deres hidtil største scoop og får ingen ringere end Mads Langer på besøg 4. december.

Mads Langer er et af de hotteste navne på den danske musikscene netop nu og har på trods af sin unge alder flere megahits og platin udgivelser bag sig.

Mads Langer er netop blevet nomineret til årets danske hit med Danish Music Awards for sangen ”flawless” Mads Langer indtager scenen i Midtpunktet i den reneste form, når han helt alene og intimt giver prøver på hans fantastiske musikalske talent. Mads Langer solo er en unik måde at opleve Mads’ magiske musikalske univers.

- Mads Langer er til dato det største navn som har været på plakaten i Midtpunktets 15-årige historie. Det er med kæmpe stolthed og en smule ærefrygt at vi kan byde et af Danmarks mest respekterede solokunster velkommen i Midtpunktet. Vi har faktisk lidt svært ved at få armene ned. Det er kæmpe stort for en ”lille” kulturinstitution som Midtpunktet, siger centerleder Kristian Hedegaard.

Koncerten med Mads Langer blev gjort mulig fordi to af områdets store virksomheder bakker op. Hvidbjerg Bank og Hvidbjerg Vinduet er med som partnere på denne koncert og har dermed været med til at muliggøre dette kæmpe scoop for Thyholm.

- Både Hvidbjerg Bank og Hvidbjerg Vinduet var heldigvis hurtig med på idéen og kunne godt se hvilken unik mulighed dette er for Thyholm. Det er utrolig flot og prisværdigt at der på denne måde bliver bakket op om kulturlivet, så vi nok engang kan sætte Thyholm på musiklandkortet, siger Kristian Hedegaard.

Presale billetsalg for sponsorer og støttemedlemmer startede 24. september og resten af billetterne sættes til salg 26. september kl. 10.

Inden koncerten kan der tilkøbes en julebuffet med de klassiske danske juleretter.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...