De 260, som havde løst billet, fik en fantastisk oplevelse

HVIDBJERG: Onsdag 4. december gæstede en af de hotteste musiknavne i Danmark Midtpunktet på Thyholm - nemlig Mads Langer.

Mads Langer er på trods af sin unge alder en af det mest eftertragtede musikere på den danske musikscene.

Langer er netop blevet nomineret til årets danske hit med Danish Music Awards for sangen ”Flawless”. Midtpunktets leder Kristian Hedegaard fortæller, at det til dato er det største navn som har været på plakaten i Midtpunktets 15-årige levetid.

Det er lykkedes ved hjælp af sponsorerne Hvidbjerg Bank og Hvidbjerg Vinduet.

Det er stort for sådan et lille sted som Midtpunktet siger Kristian Hedegaard. Mads Langer er født i 1984 i Aabenraa.

Som treårig flyttede han og familien til Skive hvor han fik sin opvækst.

Han fik hurtig interesse for klaver og trommesæt. Interessen fortsatte han med på Skive Musikskole, hvor mange andre kendte navne også har fået deres første musikalske lærdom.

Mads Langer kom på Frijsenborg Efterskole men vendte tilbage til Skive hvor han fik studentereksamen på Skive Gymnasium.

2003 flyttede han til København hvor han spillede flere jamsessions, hvorved han lærte mange andre kendte musikere at kende.

Han var hjemme i Skive for at være dommer i en lokal musikkonkurrence og her mødte han Kashmirs daværende manager Brian Nielsen som virkelig fik øjnene op for Mads Langer efter han havde spillet nogle af sine sange for ham. Herefter fik han en kontrakt med pladeselskabet Copenhagen Records.

Mads Langer blev i juni 2019 gift med modellen Julie Lillelund på Engelsholm Slot ved vejle.

Koncerten startede kl. 20.

Allerede tre kvarter før var publikum begyndt at ankomme og før da havde nogle valgt at spise før koncerten.

Kl. 20 gik Mads Langer på scenen.

Mads Langer er en fantastisk sanger og guitarist og han lagde stærkt ud med nogle af hans kendte sange og der var bestemt ikke mangel på applaus. Efter første del af koncerten var der pause. Derefter gav Mads Langer den atter gas med sine skønne sange og melodier.

De 260, som havde løst billet, fik en fantastisk oplevelse i Midtpunktet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...