Kunderne flokkedes om de spændende lokale varer

AGGER: Vejret var med arrangørerne, da der for anden gang var madmarked i Agger. De mange træhuse og boder havde fundet en plads i solen, hvor de kunne præsentere de regionale madlækkerier for turister og lokale.

Brød, olier, øl, snapse, økobær, honning, krondyrpølse, grøntsager, marmelade, vildtfrikadeller med kartoffelsalat, urtesalt, havtorn-smør, gelé, saft, puré, vin var nogle af de hjemlavede kvalitetsprodukter fra Thy man kunne man smage og købe.

Handlen gik livligt. De mange fremmødte fik noget i poserne og udnyttede det smukke vejr til at få sig en kop kaffe og nyde noget af det lækre hjemmebag og frisklavede mad der var stillet frem i boderne.

Bag arrangementet stod Aggers Handelstandsforening og Agger Aktive. Men det er medindehaver af Design Agger Berith Fyhring, der fik ideen til at præsentere noget af det lækre fra Thys mange producenter:

- Det er jo høj kvalitet hele vejen omkring, og det er fra Thy. Det er bare i lige linje med, hvad jeg står for, og som publikum tilsyneladende kan lide, lød det fra Berith Fyhring.

Hun fortæller, at markedet vender tilbage i mindre målestok i efterårsferien. Hvor det arrangeres i Design Aggers lokaler.

Med i år var Trynen i jorden, Simmi - den Grønne mark, Agger Købmand, Gårdbageriet, Morsø Olie, Thy Økobær, Naturmad Thy, Jens Bimand og Galgebakkens Hjortefarm og Hjorteslagteri.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...