Handelsstanden i Hurup er igen i år med til at støtte brysterne

HURUP: Fredag og lørdag i den kommende weekend bliver Hurup lyserød.

Handelsstanden i Hurup er igen i år med til at støtte brysterne, og al overskud af aktiviteterne går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Aktiviteterne ved fredagens By Night kredser omkring Konditorpladsen. Igennem de seneste uger har butikkerne solgt lysposer, der kommer i brug på dagen.

Alle der har købt en pose får udleveret et lys og ceremonien med de mage lys har til formål at mindes de afdøde. For ceremonien står sognepræst Ruth Folmersen.

Inden da er der auktion over lysposer, der er blevet dekoreret af lokale kunstnere og kendte thyboer.

Det hele bindes musikalsk sammen af Iversen Band, der vil spille i et par timer.

Lions-klubberne står for salg af suppe, øl og sodavand. derudover vil Pias pølsevogn holde i gågaden.

Fredag aften bliver der derudover sat navn på den anden vinder af ”Hurup Gevinsten”, der er et gavekort på 10.000 kroner. Denne gang kan vinderen vælge at bruge gavekortet hos enten Boutique Nico La, Ydes Bolighus eller Hotel Thinggaard.

Om eftermiddagen er der samtalecafé på Hurup Bibliotek om sorg, livsmod og håb med sognepræsterne Else Bjerg og Ruth Folmersen (læs mere om det på side 8).

Lyserød lørdag

Lyserød lørdag i Hurup starter med et støtte-cykelløb arrangeret af ”den Stramme Kæde”. Fodslaw Sydthy arrangerer desuden en gå- eller løbetur med ruter på to eller fem kilometer. For begge aktiviteter gælder det, at der er et deltagergebyr på 50 kroner, der ubeskåret går Til Kræftens Bekæmpelse.

Kræftens Bekæmpelses frivillige vil være at finde i byen.

Den musikalke caféstemning leveres af Musikskolen, der optræder hos Thea og senere hos Boutique Nico La.

Organisten fra Hurup Kirke spiller hos Thy Specialhandel.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...