Den tidl. minister mm. gæstede uddannelsescentret i Hurup

HURUP: Sydthy-Thyholm Seniorklub har ry for at præsentere deres medlemmer for kendte og interessante foredragsholdere.

Det skete også tirsdag 7. januar, hvor foreningen havde engageret Lykke Friis som bl.a. er kendt som fhv. klima- og energiminister (V).

Kl. 14 sang man ”Vær velkommen herrens år”. Herefter bød formanden Harry Gade velkommen.

Herefter tog Lykke Friis over og hun gik virkelig hårdt på.

Hun startede med at sige at hun bl.a. gerne ville fortælle om den kolde krig, Øst- og Vesttyskland og om murens fald, og det gjorde hun til fulde.

Lykke Friis havde intet manuskript, men hun kunne virkelig fortælle.

Hun sagde at hun godt kunne starte i 1920’erne, men ”spolede” frem til nyere tid, og der havde hun bestemt også meget at berette om.

Hun er eminent til at huske steder, navne og tidspunkter og deri også årstal.

Lykke Friis har en fantastisk evne til at både fange og holde folks interesse.

Hendes måde at fortælle på indebærer også megen humor, så lattermusklerne kom bestemt også i brug. Hun var også inde på både Iran, Irak, Den Himmelske Freds Plads i Kina, Polen og USA,- deri også Donald Trump.

Kl. 15 var der kaffepause.

Efter pausen gik Lykke Friis videre med fornyet energi og berettede vidt og bredt.

Lykke Friis blev klima- og energiminister for Venstre den 24. november 2009. Hun havde samme dag meldt sig ind i Venstre. Ved ministerrokaden 23. februar 2010 blev hun desuden ligestillingsminister. Hun ophørte som minister ved regeringsskiftet efter valget 15. september 2011.

Den 29. april 2010 blev hun opstillet til Folketinget af Venstre i Aarhus Syd, og ved folketingsvalget 15. september 2011 hvor hun blev valgt.

Hun udtrådte af Folketinget 31. maj 2013 efter udnævnelsen til protektor for Københavns Universitet. Der ud over har Lykke Friis mange andre ting på sit CV, hvor af kan nævnes, har hun undervist på Københavns Universitet, undervist på Copenhagen Business School, undervist på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. I 2008 blev hun tildelt DR’s Rosenkjærpris , og der kunne nævnes mange andre ting.

Lykke Friis er en fantastisk foredragsholder og hun har bestemt ordet i sin magt.

Virkelig et interessant foredrag.

Seniorklubben startede stærkt op i det nye år. Som formanden Harry Gade sagde så, kunne han ikke lige mindes at der har været så mange tilhørere, hvor 225 løste billet. Flere var desværre gået forgæves, da der er en grænse for hvor mange der må lukkes ind p.g.a. brandvedtægterne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...