30. september kan Lopper og Fund i Hurup fejre et års jubilæum

HURUP: 30. september kan Lopper og Fund i Hurup fejre et års jubilæum, og indehaver Hanne Madsen kan se tilbage på et forrygende første år for genbrugsbutikken.

Ideen om hyldeleje, stregkoder og kommissionssalg er i den grad blevet godt modtaget.

- Folk skulle lige kende konceptet. Men så er det også gået stærkt siden, siger Hanne Madsen, der fortsætter:

- Folk har fundet ud af, at det ikke er for "professionelle" sælgere. Men at alle kan leje en hylde for en periode, når der skal ryddes op.

- Det vi så gør, er at vi mærker alle varer med en stregkode, og så kan man sidde derhjemme, uden at skulle have noget med salget at gøre og løbende følge med i hvordan det går med omsætningen på ens reol, via appen "loppemodul.dk".

Det er super nemt, og det kan nemt blive til penge, siger Hanne Madsen og viser på sin telefon, at hun med flere reoler, selv har solgt for over 30.000 på det første år.

- Det er meget almindeligt at sælge for 3-4000 kroner i en måned pr. reol, siger hun.

Det første år har 400 personer i kortere eller længere tid lejet en af husets 138 reoler.

- Hvor populær Lopper og Fund er, er kommet bag på os. Derfor udvider vi nu, så vi kommer op på 200 reoler, fortæller Hanne Madsen, der har ansat Lotte Lyhne til at stå for den daglige drift af Lopper og Fund.

Den store flotte butik i det tidligere Røde Kors i Hurup tiltrækker loppesøgere fra et stort opland.

Nogle tager en dagstur rundt, og skimmer flere forretninger i området for fund.

Et-års fødselsdagen i Lopper og Fund i Hurup fejres med kaffe og kage den 30. september og alle er meget velkomne til at kigge ind.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...