”Skurke med skæg” og Pusterummet samler penge ind til Børnehjertefonden

HURUP: Kommende lørdag, 5. oktober inviterer foreningen Bearded Villains Danmark og Pusterummet i Hurup til en dag, hvor der samles penge ind til Børnehjertefonden.

Bearded Villains, der oversat betyder skurke med skæg, er en verdensomspændende broderskab, der dyrker deres skæg, samt familien, velgørenhed og loyalitet på tværs af religion, seksualitet, hudfarve, kultur og professioner.

Broderskabet har 43 medlemmer i Danmark, heriblandt Willy-Heine Slavensky fra Hurup.

- Bearded Villains arrangerer bl. a. Hjerteløbet i København. Og jeg syntes, at vi også i Hurup kan bidrage med noget. Så jeg spurgte Heinrich Thomsen fra Pusterummet, om han var med på idéen. Det var han. I 2017 mistede jeg en søn på grund af en hjertefejl. Derfor var det oplagt, at pengene skal gå til Børnehjertefonden, fortæller Willy-Heine Slavensky.

Heinrich Thomsen var heller ikke i tvivl, da han blev spurgt.

- Jeg synes, at velgørenhedsarrangementet er med til at give et signal om, at Pusterummet ikke er et snusket sted, som mange tror. Pusterummet er et hyggeligt sted, hvor alle er velkommen, siger Heinrich Thomsen.

Pusterummet donerer 10 pct. af omsætningen mellem kl. 10 og 18 til Børnehjertefonden. De to bartendere donerer deres løn i samme tidsrum.

Derudover er der arrangeret fællesspisning med plads til 60 personer.

- Hurup Slagter har givet os en skarp pris og de bidrager desuden også med en donation, fortæller Willy-Heine Slavensky. Prisen for middagen, der består af to slags kød, kartofler, salat m.m., samt en øl er 150 kroner.

Willy-Heine Slawensky har derudover været rundt i byen for at hente gevinster til det amerikanske lotteri, der finder sted på dagen.

På dagen vil Bearded Villains, der mødes i Hurup, sælge skægplejeprodukter. Derudover bliver der gratis smagsprøver af Thisted Bryghus’ prisbelønnede Julebock.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...