Lionskvinderne står klar lørdag 1. december fra 10 til 15 ved indgangen til MENY i Hurup.

HURUP: Lørdag 1. december står Lions-kvinderne i Sydthy atter klar ved indgangen ved supermarkedet MENY i Hurup, hvor der skal samles varer ind til et godt formål.

Succesen fra 2016 skal gerne gentages, så de to sociale væresteder Kilden og Café Fristedet i Hurup får en god jul, for det er de to steder der samles ind til.

- Vi står klar ved indgangen med to tomme indkøbsvogne, som vi håber, bliver fyldt inden dagen er omme. Der er ophængt en ønskeseddel fra de to væresteder, og så håber vi folk igen har lyst til at hjælpe os ved at lægge varer i kurven på vejen ud fra indkøbsturen. På den måde hjælper man Kilden og Café Fristedet med madvarer, kolonial og lækkerier, siger Pia Haaning, fra Lions Sydthy - Liden Kirsten.

- Da vi prøvede det første gang i 2016, var det en kæmpe succes. Folk var bare så hjælpsomme, og vi fik fyldt to store indkøbsvogne, og indholdet fra de fyldte vogne blev doneret til de to sociale væresteder. Nu prøver vi det igen. Vi ved, at det er stramme budgetter man kører med de to steder. Så al hjælp kan gøre stor gavn, siger Pia Haaning.

De varer vi kommer med, bliver brugt i det daglige hushold og til juleaktiviteterne i december måned.

Lionskvinderne står klar lørdag fra 10 til 15 ved indgangen til MENY i Hurup.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...