Den gamle lejrskole i Gærup er blevet om-og tilbygget og har fået en række udendørs faciliteter

GÆRUP: Torsdag eftermiddag 30. juli er der åbent hus på Langbjerggård i Gærup, hvor Thy Race Aktivitetspark og Langbjerggård Lejrskole og Festlokaler indvier de ny faciliteter, fortæller indehaver Flemming Søvndal Nielsen. Man kan i dagens anledning prøve nogle af de mange aktiviteter i parken og få en rundvisning på Langbjerggård. Der serveres grillepølser og kolde drikker, og så underholder Martin Kanstrup på den ny terrasse.

Thy Race Aktivitetspark indeholder fodboldgolf, parkgolf, minigolf, bowls, rullende klatrevæg, fodtennis, bordtennis, stangfodbold, stigegolf m.v. Den har fra fredag 31. juli åbent hver dage kl. 09-21, og en billet koster for voksne 100 kr. og for børn 60 kr., mens der er gratis adgang for børn under seks år.

Indehaveren Flemming Søvndal Nielsen er torsdag være at finde ved ”Hytten”, som er aktivitetsparkens samlingssted og madpakkehus med fri adgang til brug af grill, bål fad, tekøkken og toiletter. Der er plads til 30 personer ude og inde. Man medbringer selv mad og drikke.

Torsdag finder man medejer Lisbeth Yde Larsen ved lejrskolen, hvor der er rundvisninger i både ny og hidtidige faciliteter. I den ny festsal er der plads til 100 gæster, og på de 11 værelser er der 82 senge. Der er desuden blevet lavet ny entré, handicapvenligt badeværelse, depotrum med ny borde og stole og en terrasse, der forbinder det gamle og det ny festlokale.

Parret flyttede ind på Langbjerggård 2018. Flemming Søvndal Nielsen ejer desuden eventfirmaet Thy Race, som tilbyder løb, teambuilding og skræddersyede events. Lisbeth Yde Larsen arbejder som forenings- og breddeidrætskonsulent ved Thisted Kommune.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...