Kviknet får adgang til at sælge internet til 44.000 husstande og virksomheder i Thy og på Mors

THY-MORS: Thy-Mors Energi åbner sit fibernet i 2021, og sammen med Telenor, Altibox og Nuuday får Kviknet nu også mulighed for at sælge internetprodukter til fiberkunderne i Thy og på Mors.

- Vi glæder os til også at få mulighed for at tilbyde vores produkter i Thy og på Mors. Vi mærker en stor interesse for vores tilbud i hele Jylland, og nu får Thy-Mors Energis fiberkunder også chancen. Vi er kendt for høje hastigheder, kvalitet og lave priser, så vi kommer med en stærk ny valgmulighed til områdets kunder, der nu kan få endnu mere ud af fibernettet, siger Yoel Caspersen, direktør for Kviknet.

For Thy-Mors Energi er det vigtigt at give fiberkunderne størst mulig valgfrihed på fibernettet.

- Snart står vi med et fuldt udbygget fibernet i Thy og på Mors, som giver alle vores andelshavere direkte adgang til en digital infrastruktur. Mange har allerede taget imod tilbuddet om en gratis fiberforbindelse, men vores forhåbning er, at en bredere pallette af internet- og tv-produkter vil gøre det attraktivt for endnu flere at få fibernet. Derfor er det vores klare mål at give flest mulige tjenesteudbydere adgang til fibernettet, siger Lars Peter Christiansen.

Fiberkunderne vil i andet halvår 2021 få adgang til at købe bredbånd fra Kviknet.

Aftalen mellem Thy-Mors Energi og Kviknet er indgået via OpenNet’s uafhængige brancheplatform, der gør det muligt for tjenesteudbydere og fibernet-ejere at indgå samarbejder til gavn for alle fiberkunder.

Thy-Mors Energi er en andelsejet koncern med 44.000 andelshavere i Thy og på Mors.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...