Torsdag var der fernisering i den tidl. Myretuen

HURUP: Man behøver ikke være særlig gammel for at være kunstner.

Det var der bestemt syn for torsdag 27. september, hvor der var fernisering på de små poders kunst, og alle forældre til børnene var mødt op.

Det er sådan at der er tre kommunale dagplejere - nemlig Anja Nielsen, Heidi Harregaard og Else-Marie Thing som hver torsdag har heldagslegestue med deres dagplejebørn i det, der engang var børnehaven "Myretuen".

De tre dagplejere bruger den del af huset hvor der er indgang fra Gormsvej.

Dagplejerne havde arrangeret udflugt hvor man skulle finde ting i naturen - bl.a. på stranden - der så skulle laves kunst af, og det er bestemt blevet gjort.

Tegninger, malerier, små skulpturer, grene fra troldhassel hvorpå der er hængt forskellige smukt dekorerede ting fra naturen og mange andre flotte ting. Der var spændt rødt bånd over ved indgangen og det var Magnus Bang Eriksen, der sammen med hans dagplejer Anja Nielsen, klippede båndet og så var der åben til lokalerne hvor alt det flotte kunst var anbragt.

Der var disket op med lækker kage og champagneglas med saftevand til både børn og voksne.

Dagplejerne oplyser, at man har fået en aftale med legetøjsbutikken "HejSikkeLeg" i gågaden i Hurup, hvor alle de kunstneriske ting vil være at se i uge 42 - samme uge hvor der er "Kulturekspressen".

:/Hans.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...