Julestemning gav ekstra travlhed i butikkerne

HURUP: Fredag var der Jule by Night i Hurup, med bl.a. boder på Konditorpladsen.

Midt på eftermiddagen åbnede boderne, hvor der var mulighed for at købe juledekorationer hos Lions Club, lækre grillpølser og lækkert hjemmebag, bl.a. lækre småkager, gammeldags kiksekage og varme klejner og ikke at forglemme pebernødderne, som FDF stod for.

På Konditorpladsen var der opstillet et smukt juletræ og hyggelig julebelysning.

Mange kom forbi pladsen for lige at få lidt lækkert til ganen eller blot en hyggesnak.

Kl. 16 gik en flok FDF’ere gennem gågaden hvor de sang hyggelige julesange. De skulle hjælpe julemanden med at tænde juletræet på Konditorpladsen.

Da lyste på juletræet var blevet tændt, blev der danset om træet, mens man sang julesalmer og sange hvor UGGI spillede til. Så var det ved tiden hvor julemanden skulle afsløre hvad han havde i sin store sæk - og selvfølgelig var børnene spændte.

Der var dejlige slikposer til alle børnene og julemanden delte rundhåndet ud af godterne. Herefter var der julemusik leveret af UGGI som spillede til kl. 18. Fra kl. 17 solgte MENY sandwich på Konditorpladsen. Butikkerne holdt længe åbent.

Lørdag var der igen julemarked fra kl. 10 – 15. Kl. 11 var det THY BMX der lavede hæsblæsende show og fra 13 til 15 var det atter UGGI der leverede musikken.

Hos Baun, Din Tøjmand, oplyser indehaveren Henrik Baun at lige fra de åbnede fredag har ”ligget vandret” og haft meget travlt med at betjene kunder i butikken.

:/Hans.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...