Efter krav fra fansene fejres 30 musikalske år ved Jyderup

HURUP: I år kan bandet kandis fra Hurup fejre 30 års jubilæum, men denne gang bliver det sjællænderne, som får fornøjelsen af at fejre bandet, der havde sin første optræden 4. januar 1989 til enkebal på Hotel Phønix i Thisted.

Den runde dag fejres denne gang på Sjælland med en reception for fanklubben og nytårsbal på Bromølle Kro ved Jyderup fredag aften - efterhånden en tradition:

- Vores årlige fanfester holder vi i Jylland, og da vi havde 25-års-jubilæum, holdt vi det her i Hurup. Vi har haft mange forespørgsler fra vore sjællandske fans, så denne gang fester vi på Sjælland, siger kapelmester Johnny Hansen, Hurup.

Selv har han villet være musiker, siden han var dreng og tog med faren, Bjørn Hansen, ud at spille og i studiet med dennes Bjørn & Okay. 1984 var han fyldt 18 år, havde fået kørekort og var i lære som elektriker, da han selv med bandet Airport fik sit første professionelle engagement. Det var til høstfest i Hillerslev Forsamlingshus:

- Det var første gang, jeg drog på landevejen med min hvide guitar, husker han.

- Det har været en fantastisk musikalsk rejse, siger Johnny Hansen, hvis første hit var ” En lille ring af guld”, der var på ”toppen” i 34 uger.

Fanklubben har omkring 2500 medlemmer og er landets største.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...