Musikeren vender tilbage med koncert til efteråret og billetterne kan snart købes

THYHOLM: Torsdag 17. oktober vender Johnny Madsen tilbage til Midtpunktet Thyholm med Møller og From. Både i 2013 og 2017 skabte trioen et brag af en fest.

- Billetterne til de to tidligere koncerter blev revet væk på kort tid, så når vi åbner billetsalget fredag 1. marts kl. 10.00 via vores hjemmeside håber vi igen på stor aktivitet og at de røde lamper lyser indenfor kort tid, lyder det fra Midtpunktet Thyholm.

Sammen med guitaristen Knud Møller og perkussionisten Henrik From er Johnny Madsen - tilbage i ”stærkeste startopstilling”.

På deres vej vil Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From servere såvel højdepunkter som skæve øjeblikke i de neddroslede, men alligevel højtflyvende akustiske versioner af Madsens sange, der er trioens varemærke.

I denne akustiske konstellation levnes der også plads til Thyborøn-drengens særdeles underholdende mikro-sociologiske iagttagelser fra landets randområder. Og altid veloplagte Madsen deler ofte og gerne ud af sine knivskarpe betragtninger af, hvordan vi som mennesker gebærder os i hinandens selskab - ofte med inspirationen hentet fra kunstnerens egen udkigspost på Fanø og naturligvis altid med et permanent funklende glimt i øjet.

Der bliver også mulighed for på klods hold at opleve Knud Møllers indfølte bluesguitar, imens han sammen med bagstopperen Henrik From standhaftigt må lægge skuldre til Madsens mange kammeratlige drillerier.

Ud fra denne grundtone af joviale indspark anlægger orkestret så den ligefremme og uimponerede tilgang til musikken, som efterhånden er blevet det garantimærke, man kan sætte på alt, der kommer fra Johnny Madsens hånd.

Billetsalg fra 1. marts på midtpunktetthyholm.dk.

Af Ole Iversen

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...