Der er tale om 23.000 kvadratmeter boliger ved Bassin 7 i Aarhus Øst

HURUP: FIrmaet Idealcombi skal igen levere en stor vinduesordre til en ny spændende sag i Aarhus - denne gang er det til Karréerne på projektet Bassin 7 i Aarhus Øst, fremgår det af en pressemeddelelse fra Hurup-firmaet.

Developer Kilden & Hindby har sammen med Anders Holch Povlsen udviklet boligprojektet på 23.000 kvadratmeter ved Bassin 7. Byggeriet omfatter to karrébebyggelser, den ene i en byhusagtig skala, den anden i fire-ni etager. Dertil opføres en såkaldt kampanile, d.v.s. et tårn med urskiver i. Bag urskiven indrettes der lejligheder.

Sleth Arkitekter projekterer på karréerne og Bjarke Ingels teamet (BIG) står for kampanilen i samarbejde med ingeniørfirmaerne Arne Elkjær og Hamiconsult.

Boligerne og arkitekturen på opgaven bidrager sublimt til udviklingsplanerne for Bassin 7 i Aarhus Ø, som er tænkt som en kulturrig oase med bedre plads til byliv på de bynære havnearealer, hedder det i pressemeddelelsen.

Kaj Ove Madsen A/S Aarhus er entreprenør på projektet, som skal have monteret 1300 Idealcombi-elementer i de velkendte serier Futura+ og Futura+i. Det ensartede smalle minimalistisk udtryk i Idealcombis Futura-serier bidrager unikt til bebyggelsens samlede facadearkitektur og vinduesseriernes store lysindfald leder 4000 kvadratmeter dagslys ind i boligerne.

Idealcombi glæder sig over at skulle bidrage til dette spændende prestigeprojekt på Aarhus Havn, hedder det i pressemeddelelsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...