På lørdag 25. maj, holdes der ”Havnens Dag” i forbindelse med ”Vild med Vand”

DOVERODDE: På lørdag 25. maj, holdes der ”Havnens Dag” i forbindelse med ”Vild med Vand” i en lang række havne over hele landet. Her i Thy har Doverodde Havn og by meldt sig klar til en lang række aktiviteter på havnen og i byen og hele festen startes med en åbningstale kl. 13 på havnen.

I Doverodde er Sydthy Bådelaug, Nordvest Safari, Vestervig-Agger Roklub, Vikingeskibslauget, Næssundfærgen, Doverodde Beboerforening og Købmandsgaardens Venner, der er garant for aktiviteterne, til glæde for de besøgende og her er så nogle af de oplevelser, der lokkes med på dagen.

Agger Redningsstation kommer og fremviser deres redningsudstyr, små fritidsfiskere kan komme i legehjørnet, fange rejer og krabber med ketsjer, prøv en tur i RIB-båd, prøv en tur i motorbåd eller sejlbåd og oplev Thy eller Mors fra søsiden.

På dagen kan man opleve en sejltur sammen med de ”Doveranske Vikinger”, prøve en tur i en optimistjolle, en snipejolle eller en edonsculler og meget mere.

Aktiviteterne strækker sig således lige fra prøvesejlads i forskellige bådtyper til et ”Street Market” med mad og drikke. Der er mulighed for at handle og opleve et limfjordsmarked i Fjordstræde og der er udstilling og salg af kunstværk i teltet, der er opstillet i ”æ daal” og der er også mulighed for at deltage i en historisk byvandring i Doverodde by.

Aktiviteterne på havnen og i byen, slutter ved 17-tiden. men om aftenen er der en chance for at feste videre ombord på M/F Næssundfærgen, som anløber Doverodde havn kl. 19.15.

Ombord vil der være mulighed for at blive trakteret med dejlig grillstegt svinekam med div. tilbehør. Der vil være mulighed for at forudbestille mad-billetter på tlf. 28 30 31 73 og færgens hjemmeside, da der kun er plads til 100 personer om bord på færgen.

Middagen serveres under sejladsen på fjorden, med direkte afgang fra Doverodde Havn.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...