Lørdag stod det i festens tegn

TAMBOHUS: Lørdag stod det i festens tegn i Tambohus.

Havnefesten startede kl. 10 og så gik det ellers slag i slag med krabbevæddeløb for børnene, kajakklubben tilbød at man kunne prøve en af deres kajakker.

I den sydlige ende af pladsen var der rejst stort telt hvor man kunne sidde og nyde en pølse med brød, en fadøl eller vand, kaffe med brød eller en stor portion dampede muslinger.

Udenfor teltet havde kræmmere opstillet deres boder og der var mulighed for at gøre en handel.

På scenen spillede Thyholm All Stars og efterfølgende var det Elmhøj Trio fra det østjyske der gik på scenen.

Over middag ankom Thyholm Brandvæsen med blå blink og horn. Brandfolkene demonstrerede hvad de udfører i tilfælde af en trafikulykke.

Der blev vist hvordan man får en fastklemt person ud af en forulykket bil. Man demonstrerede hvordan man klipper en bil i stykker så der er fri adgang til at tage en tilskadekommen ud på den mest lempelige måde. Senere var det flotille 121 fra Thisted hvor man fra hjemmeværnskutteren ”Jupiter” demonstrerede hvordan man tackler en redning til søs.

Formanden for Tambohus Kajakklub fortæller at når man tager vejret i betragtning hvor der indimellem kom nogle trælse byger så er man godt tilfreds med den tilslutning der har været af personer hvor han siger at har der været ca. 400 så er det ikke helt ved siden af. I år er det 10. gang der holdes havnefest i Tambohus.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...