Indehaver Johnny Andersen kan se tilbage på et godt år for de to butikker i henholdvis Thisted og Hurup

THY: Coronaen har vendt op og ned på alt, og for butikkerne har det været et år med ængstelse for omsætningen og indtjeningen.

Derfor er Johnny Andersen, der 31. december fejrer 10 års jubilæum som sportsbutiksindehaver, glad for at han kan se tilbage på et godt år for de to butikker i henholdvis Thisted og Hurup.

- Vi har arbejdet hårdt for at få tre ben at stå på i vores forretning: butik, virksomheder og sportsklubber. Den indsats er for alvor lykkedes her i 2020, hvor salg til virksomheder og sportsklubber er steget med 25 procent, fortæller Johnny Andersen, og fortsætter:

- Vi har samtidigt gjort meget ud af at fortælle at vi er en lokal forretning. At vi kender virksomhederne og klubberne, og derfor kan yde en god service år efter år. Samtidigt ved virksomhederne, at den handel der lægges i en lokal forretning som Sportigan - den bliver i Thy.

- Vi har fået flere større kunder. Men vi har også haft succes med at kunne hjælpe mange mindre kunder med erhvervstøj og profiltøj. Og fælles for dem er, at vi kan levere netop den mængde tøj der er behov for. Ikke noget med at man skal købe en bestemt mængde. Vi har fysioterapeuter eksempelvis, som har fået leveret få enheder med logoer. Dem er vi også glade for at kunne hjælpe. Når først samarbejdet omkring profiltøj er etableret, ja så har vi logoerne og det hele liggende, og det er nemt for kunden at bestille næste gang. Og vi er nemme at få fat i, fortæller Johnny Andersen.

Et andet område, som Sportigan også har haft succes med i år er firmagaver.

- Vi har oplevet at virksomheder bevidst har handlet lokalt. Det har betydet at vi har leveret 1000 firmagaver her til jul. Hver til en værdi af over 500 kroner. Det salg har stor værdi for os.

Endelig har samarbejdet med sportsklubberne i Thy også været godt i 2020. Blandt andet leverer Sportigan Thisted nu til Mors-Thy Håndbold - sammen med Sportigan i Nykøbing.

Så alt i alt er jeg meget tilfreds med 2020, fortæller Johnny Andersen og glæder sig til 2021 - hvor jeg tror på at vi kommer til at stå endnu stærkere, og vores slogan: ”Vi er lokalsport” bliver endnu mere kendt.

- Mit nytårsønske er, at folk i Thy fortsat vil fortsætte med at være gode til at handle lokalt - så vil der være masser af gode butikker i Thy - også i fremtiden.

Sportigan beskæftiger seks ansatte i de to butikker i Thy.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...