- Min mavefornemmelse for, at det var det rigtige at flytte, holdt heldigvis, lyder det fra Jette Kirkeby Nielsen.

- Det var egentlig lidt en tilfældighed, at det kom i stand, da Male Dige lukkede By Malene. Jeg fik en henvendelse fra en kunde, om det ikke kunne være bedre for min forretning at flytte til Hurup i det tidligere By Malene.

De to butikker minder meget om hinanden i forhold til varer og kundegruppe, og oplandet er meget større. Selv på tøjmærkerne er der meget sammenfald:

- Jeg har også Fransa, Soft Rebels og Sisters Point. Men det var først da Malene Dige selv kontaktede mig, at jeg rykkede, fortæller Jette Kirkeby Nielsen, og fortsætter:

- Det var da lidt ærgerligt at måtte lukke forretningen i Hvidbjerg.

Men heldigvis har modtagelsen i Hurup været helt kanon, som butiksindehaveren udtrykker det:

- Det har været tre fantastiske uger. Omsætningen var været over al forventning, og jeg er glad for ,at mange af mine gamle kunder kommer i den nye butik, og at de forstod min beslutning. Hurups Handelsstandsforening og byens butikker har også bare taget så godt imod mig.

Nu er Butik Backstage og Jette Kirkeby Nielsen etableret i Hurup. Tilbage i Hvidbjerg mangler det outletsalg, hun også havde, at blive afviklet. De sidste outletvarer bliver solgt ved udsalg lørdag 10. august.

Af Ole Iversen

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...