Hvis medlemstilgangen fortsætter som hidtil, så vil foreningen være landets største i 2020

HURUP: 12. marts blev der afholdt generalforsamling i Sydthy-Thyholm Seniorer i uddannelsescentret i Jernbanegade i Hurup.

110 var mødt op til generalforsamlingen hvor der blev budt velkommen af formanden, Harry Gade.

Herefter blev der sunget Erik Bertelsens ”Blæsten går frisk over Limfjordens vande”.

Efter sangen blev der serveret lækker flæskesteg med alt hvad dertil hører, og drikkevarer kunne købes.

Efter alle var blevet mæt var det sangen ”Velkommen lærkelil” af Christian Richardt. Så var det blevet tid til selve generalforsamlingen og man bevægede sig ind i et andet lokale hvor der var dækket op med kaffe og småkager. Her var det igen formanden, Harry Gade, der bød velkommen til selve generalforsamlingen.

Der blev valgt dirigent og så kunne man starte.

Harry Gade fortalte lidt om foreningens gøremål og hvad de havde foretaget sig i det forgangne år, og hvad de fremover har på kalenderen. Han fortalte at hvis medlemstilgangen fortsætter som hidtil, så vil foreningen være landets største i 2020. Efter formandens beretning var det kasserer Kirsten Ninn der forelagde regnskabet som enstemmig godkendt. På valg var formanden Harry Gade, Kirsten Ninn og Søren Olesen. Søren Olesen ønskede ikke genvalg. Harry Gade og Kirsten Ninn modtog genvalg.

I Søren Olesens sted blev det Ole Andersen der blev valgt.

Foreningen havde allieret sig med fhv. kriminalbetjent i PET, Hugo Mortensen som på en meget humoristisk måde ville fortælle om sit liv.

Efter at selve generalforsamlingen var slut, var det Hugo Mortensen der fik ordet, og han startede stærkt ud hvor han fra starten kunne holde folks interesse fangen og på en sådan måde at tilhørerne nærmest måtte have lommetørklædet frem for at tørre tårerne væk af ren og skær grin. Hugo Mortensen har en fantastisk evne til at fortælle på og hele vejen igennem var det humoren som var midtpunktet i hans beretning som også gav anledning til virkelig højt grin og flere gange kæmpe applaus.

Hugo Mortensen fortalte at han mener selv han er født doven.

Lige meget hvad hans forældre foreslog ham for at få en uddannelse var det bestemt ikke noget for ham.

Det var ved at give forældrene grå hår på hovedet at Hugo ikke ville noget som helst. Så en dag sagde hans far til ham: Du går jo så meget op i krigsskibe, hvorfor søger du ikke ind i marinen. Det mente Hugo Mortensen faktisk var en rigtig go’ ide, så han søgte så ind i marinen, blev optaget, og der var humoren med igen da han mente at blive admiral lige var noget for ham.

Han var i marinen i seks år, og som han selv sagde: ”Det tager godt nok lidt længere tid at blive admiral end jeg lige havde forudset”.

Det var jo ikke til at vente op så nu måtte der prøves noget andet. Han så at politiet søgte folk og han sendte en ansøgning og blev optaget til politiskolen hvor han kom i uropatruljen og det var altid Hugo Mortensen der blev sendt ud sammen med to andre når der var f.eks. husspektakler.

Her formåede han bestemt også at involvere humoren så folk næsten hylede af grin.

Efter han havde været ved Københavns Politi søgte han ind hos PET hvor han var i 33 år indtil han blev pensioneret i 2010.

Af gode grunde blev der ikke fortalt ret meget om tiden i PET da der er tavshedspligt, men Hugo Mortensen har en fantastisk fortælleevne hvor humoren er den store drivkraft og hvor tilhørerne koncentrerede sig 100 procent om det der blev fortalt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...