Kirkens Korshær har lagt 300 kvadratmeter til butikken

VESTERVIG: Interessen for genbrugsbutikker fortsætter med at stige.

Det betyder, at genbrugsbutikkerne skal følge med, og genåbner spritnye og velbeliggende præsentable butikker på stribe.

Nu er Kirkens Korshær i Vestervig klar til at indvie en meget større butik på Vestergade 6 i Vestervig, hvor hele 300 nye kvadratmeter er lagt til.

Nu er der 550 kvadratmeter at præsentere gamle sager på.

- Det er en rigtig god løsning for os, at vi nu har fået muligheden for 300 nybyggede kvadratmeter ud mod vest, langs Vestergade, fortæller daglig leder af genbrugsbutikken Elsa Pedersen.

- Vi fik en snak med ejeren af ejendommen, Daniel Søgaard, der bor ovenover butikken. Han ønskede at bygge mere garage. Ved den lejlighed fik vi muligheden for at få en stor udvidelse af vores butiksareal - hvis vi ville tegne os for en 10 år lejeaftale. Det er et rigtigt godt tilbud og en god aftale, siger hun.

- Det sagde vi ja til, og nu er vi bare glade for at have så flot en butik. For de gamle rammer var alt for trange, fortæller daglig leder Elsa Pedersen, der fortsætter:

- Vi kan nu præsentere især møblerne på en helt ny salgsvenlig måde. Vi får en flot bogafdeling, og generelt en mere sammenhængende, lysere og luftig butik, med store vinduer ud mod gaden.

Samtidigt har vi fået et nyt klargørings og værkstedsrum - hvilket vore mænd er meget glade for. Vi har faktisk fået flere mænd og det er vi glade for. Vi har også fået endnu en indgang - med fast handicap-rampe.

- Vi får ganske vis en højere husleje, men vi og Kirkens Korshærs hovedorganisation regner med at den større og flottere butik vil øge salget og dermed indtjeningen, lyder det fra Elsa Pedersen.

Med den større butik er fulgt flere hjælpere, og det er besluttet at åbne længere på mandage og fredage.

Og i sommerperioden og i vinterferie ugerne 7 og 8 bliver der længere åbent hver dag.

Den ”nye” Kirkens Korshær butik fejres med åbning af kunstneren Kristine Frøkjær og ”Vestjysk kaffebord” med kage til alle.

Der vil også være ekstra gode tilbud i butikken.

Elsa Pedersen håber at rigtigt mange kigger forbi til indvielsen 8. februar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...