Nordvestmors vandt Thy Mesterskabet i A-rækken, FS Midtthy i B-rækken

HØRDUM: Søndag var ”finaledag” for Thy Mesterskabet 2019 på Hørdum Stadion.

Alt var åbent før den sidste af de tre spillerunder.

Omkring 200 publikummer var mødte frem for at se afslutningen på turneringen, der i år ikke blev spillet som en cup med finalekamp. Derimod som en alle-mod-alle turnering om point.

Favoritterne i A.-rækken Thisted FC, som havde vundet de seneste mange år og det nye serie-tophold i Thy: Hanstholm, mødtes i sidste runde. Begge havde sat sig selv i den situation, at de hver kunne blive mestre 2019.

Men kun hvis det gik deres vej i kampen på den anden bane, hvor Hurup og gæsteholdet Nordvestmors fra Øster Jølby mødtes.

Midt i sidste halvleg, så det ud til at Hanstholms navn skulle på den vandrepokal, hvor der i en ubrudt årrække står ”Thisted FC” graveret. Her bragte Rasmus Røge Hanstholm foran 1-0. Og da der stod uafgjort på den anden bane, var Hanstholm på vej til at vinde mesterskabet.

Men de velspillende morsingboer scorede sidst i deres kamp og da Thisted samtidigt udlignede i kampen mod Hanstholm, blev det Nordvestmors, der overraskende blev vinder af turneringen.

Nordvestmors var blevet indkaldt som ”opfyldningshold” i rækken, da Vestthy havde meldt fra og Nors ønskede at spille i B-rækken.

Det endelige point og målregnskab i A-rækken blev:

1. Nordvestmors 6 point målscore 7-9.

2. Hanstholm 4 point og 7-3.

3. Thisted FC 4 point og 6-3.

4. Hurup 3 point og 3-7

I B-rækken blev det FS Midtthy der kunne løfte pokalen. De tabte dog til Koldby-Hørdum 1-0 i sidste kamp. Men det resultat betød ikke noget for FS Midtthy, der sluttede øverst i regnskabet efter de tre kampe med 6 point.

I den anden kamp mødtes Frøstrup og Nors. Den kamp sluttede 2-2.

Det endelige point og målregnskab for B-rækken blev:

1. FS Midtthy 6 point og målscore 6-3.

2. Frøstrup 4 point og 7-8.

3. Koldby/Hørdum IF 4 point og 4-5.

4. Nors 2 point og 4-5

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...