40-årige Kim Domino Evers har slået sig ned på Thyholm

THYHOLM: Navnet er Kim Domino Evers, Han er 40 år og født i Vejle, men har gennem flere år været bosat i Lemvig.

Nu har han slået sig ned på A C Hoppesvej 6 udenfor Hvidbjerg.

Kim Domino Evers er autodidakt indenfor IT, men hvad han ikke ved om emnet, skal man godt nok lede længe efter.

Han har været ansat i ca. 10 år hos Lemvig Data, hvor hans primære ansvarsområde var som erhvervskonsulent, og har senest været ansat i Jysk IT Partner i Struer.

Kim Domino Evers fortæller at han er all-round hvad IT indebærer. Det være sig indenfor hjemmesider, salg og reparation af PC og printer samt forbrugsstoffer til printere som eksempelvis kan være blækpatroner fra G&G, som han har et samarbejde med.

Derudover har Kim Domino Evers et samarbejde med flere andre IT-virksomheder og derudover står han til rådighed ved køb af nyt udstyr, da han har et samarbejde med en solid PC- producent i Sørvad.

Kim Domino Evers er den eneste danske IT-konsulent, der koncentrerer sig om Fri Software såsom Linux, der er et alternativ til Windows og MacOS. Linux er så visselig lavet at det ikke er mulig for virus at inficere det.

I den forbindelse gør Kim Domino Evers meget i sikkerhedsprodukter, som eksempelvis antivirusprogrammer til Windows og MacOS.

Private og virksomheder skal bare tage kontakt til ham, hvis det drejer sig om hjemmesider, backup, sikkerhedsprodukter, netværk, køb af PC eller printer osv. og der er overhovedet ingen bindinger på nogen af hans produkter.

Ved installering af helt nyt IT er Kim gerne med lige fra starten/ installeringen osv. til det hele er up to date og kører som det skal.

Kim ved så at sige alt man har brug for indenfor IT, så det er bare at kontakte ham.

Hjemmesiden er www.fricomputer.dk og tlf. er 6080 7622

:/Hans.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...