Trine Panum Kjeldsen udstiller i Hjerm Kunstgalleri

HJERM: Trine Panum Kjeldsen er bedst kendt som nyhedsvært på TV 2.

Men de senere år har journalisten gået en helt ny vej og realiseret drømmen om at blive fuldtidskunstner.

Lørdag 22. september udstiller hun for første gang i nærområdet, når Hjerm Kunstgalleri præsenterer Trine Panums abstrakte koloristiske malerier.

- Jeg bemærkede allerede for tre år siden Trine Panums abstrakte koloristiske kunstværker. Et poetisk udtryk og en energi, som jeg ikke sådan lige kunne glemme, siger Karen Trelborg, indehaver af Hjerm Kunstgalleri, og fortsætter:

- Et væld af farver, dybe penselstrøg, som fornemt og elegant bliver sammensat, så man får lyst til at danse. Poetisk og i fin balance.

Trine Panum siger selv:

- Mine billeder er følelsesudbrud og energiudladninger. Malerierne skabes i kombinationen af begejstring, hårdt arbejde og en indre stræben efter at ville lykkes.

Ved lørdagens åbning af udstillingen vil Trine Panum selv komme, og fortælle om sin tilgang til kunsten, om det at turde forfølge sin drøm, at turde banke på chefens dør og fortælle om overvejelserne ved at skifte fra sit journalistiske liv til et liv som fuldtids-kunstner.

Der bliver konkurrence blandt gæsterne om at vinde kunstplakater af Trine Panum Kjeldsen, lige som der bliver forfriskninger.

Ud over Trine Panum Kjeldsen udstiller også Henrik Busk Andersen, Rigmor Yde, Ove Ødegaard, Annette Torrild, Casper Eliasen, Jens Chr. Vestergaard, Claus Brøndum Sørensen, Sonja Kudsk og Birgit Traberg på Hjerm Kunstgalleri.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...