Bart van den Auwele fortsætter i Hvidbjerg v. Aa - trods flytning til Randers

SVANKJÆR: Selv om bopælen efter 11 år nu er skiftet fra Flade på Mors til Østjylland, fortsætter Bart van den Auwele i halvtidsstillingen som sognepræst i Hvidbjerg Vesten Å, Ørum og Lodbjerg sogne:

- Vi har taget en beslutning, som vi mener, er god for vores familie. Så tager jeg afstanden med, siger Bart van den Auwele, der har tilsagn om at kunne overnatte hos venner og bekendt i Thy, når det måtte blive nødvendigt for at passe embedet i det vestlige Sydthy.

Sammen med sin kone, Louise Raahede, der skifter fra embedet som sognepræst for Flade, Bjergby, Sundby og Skallerup sogne på Mors til Haslund og Ølst sogne i Randers Søndre Provsti samt arrestpræst i Randers, flytter Bart vanden Auwele og børnene Niels på 13 år og Sille på 21 måneder.

For Louise Raahede har det været afgørende, at hun stadig får sogne på landet, at hun igen bliver arrestpræst, at familien kommer til at bo i nærheden af en større by, og at hendes far og dennes kone samt hendes søster og dennes datter er bor i nærheden, mens Bart vanden Auweles familie bor i Flandern i Belgien.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...