Den anden udgave med bl.a. Henning Stærk med band samlede 900

JEGINDØ: Man kan bestemt sige, at både vejr og publikum var med dette års Jegindø Festival.

Fredag kl. 13 lød startskuddet til den anden Jegindø Festival, men allerede ved 12.30-tiden begyndte folk at ankomme til pladsen. Efter velkomst ved formand Malene Riisgaard, Jegindø Borgerforening, og forskellige praktiske oplysninger, var det den gamle jegindødreng Ernst Trillingsgaard, der gik på scenen for at holde åbningstalen.

Som den første underholdt Knud Højrup - måske bedre kendt som Æ Hugger. Han underholdt med egne sange og melodier, og de manglende bestemt ikke humor.

Kl. 14.30 var det så topnavnet ved festivalen - Henning Stærk med band, og de gav bl.a. de gode gamle, som de er særdeles kendt for, og det trak rigtig mange tilhørere hen foran scenen. Nu gik det slag i slag med skiftende underholdning hen over eftermiddagen med bl.a. auktion, hvor Ernst Trillingsgaard gav den som auktionarius.

Og sådan fortsatte det bare derudad til kl. 01.00 med nye bands og solister var på scenen, hvoraf kan nævnes Wild Mountain, Hans Dueholm, Ole Lindskov, Æ Holm med venner, Lydspor og Billybobbers.

Der var mulighed for at erhverve sig både øl, vand, fiskefileter, pølser og brød. Der var også sørget for de mindste, hvor der var hoppeborge, slushice, popcorn, ansigtsmaling m.v.

Der var langet omkring 900 armbånd over disken, og de gjaldt for billetten. Det var en virkelig hyggelig og godt tilrettelagt festival, så mon ikke den gentager sig næste år!?

Af Hans B. Henriksen

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...