Både mandag og torsdag afvikles de aktiviteter, der er mulige under de gældende restriktioner

THYHOLM: Foreningen Mandag på Thyholm har almindeligvis mange tilbud til deres medlemmer, men coronapandemien har gjort, at man har måttet skrue ned for aktiviteterne.

Formand Knud Aage Jensen fortæller, at flere medlemmer gentagne gange har spurgt til ,hvordan man håndterer situationen her i coronatiden:

- Vi forsøger selvfølgelig at holde liv i de forskellige aktiviteter, men nogle har vi været nødt til at sætte på vågeblus, forklarer Knud Aage Jensen og fortsætter:

- Vi har bl.a. en it-gruppe. Den har vi måttet lukke ned, indtil der forhåbentlig snart kommer nye udmeldinger fra regering og sundhedsstyrelse, så vi kan genoptage det. Vi forsøger at holde alle de grupper kørende, det overhovedet er mulig, men for flere grupper lader det sig ikke gøre, når alle regler skal overholdes.

Også slægtsforskning har man måttet stoppe, da man ikke kan overholde de afstandskrav, der stilles.

Af de grupper der stadig kører nævnes læsegruppen, kreativgruppen og gruppen med gåture.

Det hedder jo Foreningen Mandag, hvor arrangementerne holdes i flere mindre rum i Midtpunktet i Hvidbjerg:

- Men vi har også arrangementer om torsdagen, og det foregår i den store hal ved Midtpunktet. Her har vi bl.a. gymnastik, volleyball, petanque og bowls.

Knud Aage Jensen fortæller, at man har haft en snak med Kristian Hedegaard, der er daglig leder i Midtpunktet:

- Kristian havde en idé om, at man kunne dele den store hal op, således der i den ene ende af hallen kan være både gymnastik og volleyball og i den anden ende petanque og bowls. Og at vi samtidig kan overholde reglerne for både afstand og antal personer.

Nu håber Knud Aage Jensen bare på, at coronaen snart må komme på retur, så kan blive mere normal.

Foreningens årlige julefrokost er også aflyst, og foreningens generalforsamling har man måttet udsætte:

- Igen er Midtpunktets leder kommet os til hjælp. Generalforsamlingen er sat til mandag 25. januar, kl. 10,00, og den holdes i Multisalen i Midtpunktet. Her er der taget højde for, at der er plads til dem, som ønsker at deltage, og alle restriktioner bliver selvfølgelig overholdt, fortæller formand Knud Aage Jensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...