53-årige Sanne Thøgersen er startet som statsautoriseret fodterapeut

HASSING: Efter tre års tilløb tog 53-årige Sanne Thøgersen sig for knap to år siden sammen til at tage uddannelsen som statsautoriseret fodterapeut.

Uddannelsen sluttede 8. marts og nu har hun åbnet egen klinik i hjemmet på Åbrovej 8 i Hassing.

- Jeg tilbyder behandlinger både her i klinikken, men også ude hos patienterne, hvis de ønsker det, fortæller den 53-årige, der i 13 år arbejdede som social- og sundhedshjælper i hjemmeplejen i Hurup inden hun tog fodterapeutuddannelsen.

Men sin uddannelse i bagagen tilbyder Sanne Thøgersen nu almene fodbehandlinger så som neglebehandlinger, at fjerne ligtorne eller hår hud eller behandlinger af nedgroede negle med bøjler.

- På sigt vil jeg også komme til at tilbyde opmålte sko-indlæg, fortæller Sanne Thøgersen.

Uddannelsen tog hun i i Randers. Og i de halvanden år, den varede, boede hun på kollegiet og var kun hjemme hos familien på Åbrovej i weekenderne.

- Det er nu godt at komme hjem, smiler hun.

Sanne Thøgersen påpeger, at hun ikke har fået et ydernummer. Det betyder, at hendes patienter ikke kan få sygesikringen til at betale for behandlingerne.

- Men man kan få tilskud til mine behandlinger, hvis man er medlem af Sygeforsikringen Danmark, eller hvis man kan få et helbredstillæg fra kommunen, forklarer Sanne Thøgersen.

En behandling hos Sanne Thøgersen koster 390 kroner. Ved besøg hos kunderne tager hun 60 kroner ekstra for kørsel.

I hele maj tilbyder hun behandlinger for 300 kroner.

- Fødder skal bære os hele livet. Derfor et det vigtigt, at vi passer på dem, siger hun.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...