Græsset på KHIF’s fodboldbaner er gået ud ...

THY: Ud over Thisted FC’s fodboldskole i uge 28, var der lagt op til at de fodboldglade og nok også fodboldhungrende børn kunne deltage i to andre JBU-fodboldskole i Thy: Nors og Koldby-Hørdum i uge 27.

Nors melder klar og billetterne ryger over disken.

- De seneste tre dage har der virkeligt været gang i salget. Vi har fredag solgt 59 af de 96 pladser, og vi forventer udsolgt, fortæller fodboldskoleleder fra Nors for tredje år i træk, Allan Slot Olsen.

- Vi mærker pludselig en stigende interesse. Vi skal nok få udsolgt - men der er bare mange der har tilmeldt sig de senere dage. Vi er klar til at give de unge nogle gode oplevelser og kammeratskab. Vi bliver i alt 17 voksne, til at give de 96 fodboldbørn og unge en god fodboldskole, fortæller Allan Slot Olsen, der har Elisa Schrøder Johansen med som trænerleder, for andet år.

- Rigtig glædelig er det, at mange piger har tilmeldt sig, lyder det fra Nors. Tilmelding er ”først til mølle” - når deltagerantallet har nået de 96, så lukkes der for yderligere tilmeldinger, og der kan ikke oprettes flere, siger han.

I Koldby-Hørdum bliver der derimod ingen fodboldskole.

Onsdag meldte klubben pludselig ud at den aflyser DBU fodboldskole i år.

På KHIF’s hjemmeside kan man læse, at klubben har foretaget pleje af fodboldbanerne, som supplement til den kommunale pleje.

I den forbindelse har man uheldigvis anvendt et middel, som har gjort, at gC.

Derfor skal man nu så nyt græs.

Tilmelding til DBU’s Fodboldskoler sker på jbu.fodboldskole.dk.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...