Hanstholm tabte til Hurup og Thisted til Nordvestmors

HØRDUM: Torsdag aften blev 2. og næstsidste afdeling af Thy Mesterskab 2019 i fodbold spillet på Hørdum Stadion.

En aften som de to favorithold i A-gruppen Thisted FC og Hanstholm IF sikkert vil forsøge at glemme hurtigst muligt. For begge hold blev overraskende slået.

Thisted FC (Serie 1) mødte serie 2 holdet Nordvestmors. Her gik alt efter planen, da den målflittige Lukas Riis bragte Thisted FC på 1-0. Senere udlignede Mads Vester for Nordvestmors.

Helt galt gik det da det lykkedes Mathias Hansen at bringe morsingboerne foran fem minutter før slutfløjt.

Dermed kunne Thisted FC notere et højest overraskende nederlag og nul point til regnskabet før sidste afdeling på søndag.

Lige så overraskende skidt gik det for Hanstholm (Serie 1), der tabte 0-1 til Hurup (S2).

Dog var Hanstholm til dels selv skyld i at det endte med et overraskende nederlag til det velspillende Hurup hold. For tidligt i kampen fik holmboerne udvist anfører Søren Hansen.

Det gav Hurup straffe - som dog blev flot reddet af Hanstholm storspillende målmand Nicki Madsen.

Men tabet af anføreren og undertalssituationen gennem det meste af kampen, knækkede holmboerne. For trods flere store chancer, og en stærk målmandspræstation af Nicki Madsen, så var det for svært, kun at spille 10 mand mod Hurups hold, fortæller en af Hanstholm profiler Mathias Skinnerup.

- Vi var så tæt på at udligne få minutter før slutfløjt på Omar Havals hovedstød, og dermed det ene vigtige point. Men det endte med at vi tabte. Nu kan vi ikke engang være sikker på at vinde, om vi skulle slå Thisted i sidste runde. Skulle vi vinde den kamp, så må Hurup ikke vinde deres. For det er indbyrdes kampe der er afgørende i tilfælde af point-lighed. Så alt i alt må vi sige at det hele er åbent, og at der er spænding for publikum før sidste runde på søndag, lyder det fra Mathias Skinnerup.

Dermed er situationen i A-rækken fuldstændig åben, for alle fire hold har tre point.

Hanstholm møder søndag mestrene fra sidste år, Thisted FC, og Hurup skal møde morsingboerne.

I I B-rækken ligger Midtthy godt til med seks point efter to sejre. I aftes gik det ud over Nors, hvor Tobias Yde scorede kampens eneste mål på straffe.

Den anden kamp Frøstrup/Nordthy mod Koldby-Hørdum endte 3-1.

Frøstrup bragte sig foran med 3-0 ved mål af Klaus Dahlgaard (to mål) og Dennis Kloster. Emil Holm reducerede i kampen slutning for Koldby/Hørdum.

Stillingen i B-gruppen:

FS Midtthy: 6 point

Frøstrup Hannæs: 3 point

Nors BK: 1 point

Koldby/Hørdum: 1 point.

I sidste runde mødes Midtthy og Koldby Hørdum. Og Nors møder Frøstrup/ Nordthy.

Kampene på søndag begynder kl. 13.30.

Der er gratis adgang.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...