10. december spiller hun årets julekoncert i Bedsted

BEDSTED: Ester Brohus spiller mandag aften 10. december årets julekoncert i BOOA i Bedsted.

ved koncerten kan man træde indenfor i Ester Brohus’ countryunivers og få en musikalsk oplevelse med hårrejsende vokalpræstationer, levende fortællinger fra 40 år på landevejen og tonerne fra et sammenspillet orkester, hvor hver enkelt musiker leverer til perfektion.

Ester Brohus udgav 26. januar i år sit 11. album ”Heart of the Country”. Et anmelderrost album, hvor hun endnu engang beviser sit værd som sanger og sangskriver.

Ester Brohus har de sidste 40 år sunget og spillet for publikummer i hele Danmark, lige fra små lokale scener til de helt store festivaler.

Kirkerne er ingen undtagelse. Repertoiret er det samme, og når julen trænger sig på så kommer velkendte salmer på sætlisten samt sange som ”Silent Night Holy Night” og ”White Christmas”.

Ingen koncerter med Ester Brohus og hendes orkester er ens og det er præcis derfor, at en aften med hende altid er noget særligt. Hendes udtryksfulde vokal og jyske charme rammer publikum lige der, hvor de er. Imellem sangene er der plads til levende fortællinger fra de mange koncerter indenfor murene, rejserne til USA og Grønland, og livet som sangskriver.

- Jeg lever af de gode historier. De er overalt - ikke kun i de store byer, fortæller Ester Brohus.

Og nu går turen altså til Bedsted.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...