Familiefirmaet fra Thisted fik prisen ved årets ”Fiskerikonference” afholdt af Vestjysk Bank

HANSTHOLM: Det var en glad familien Steffensen fra Hanstholm der fredag tog hjem fra Lemvig.

Familiefirmaet EPS-Recycle, der genavender flammingokasser fra blandt andet fiskeriet, fik nemlig den nye pris: Årets Initiativpris.

Årets Initiativpris, som er en nystiftet pris fra Fiskeriets Servicefag, blev uddelt ved årets ”Fiskerikonference” afholdt af Vestjysk Bank.

- Hvis ikke det er er en god og bæredygtig ide, så ved jeg ikke hvad det er, sagde formand for Fiskeriets Servicefag, Mogens Jepsen, da han overrakte prisen.

Han fortsatte:

- Pris-komiteen har i valget af EPS-Recyclingntaget udgangspunkt i at virksomheden har fokus på bæredygtighed. Dens initiativ er med til at løse et reelt problem, som bidrager til udvikling af fiskerisektoren.

Det var en glad Lars Steffensen, der sammen sine to sønner Alex og Rune modtog Initiativprisen foran de 155 gæster fra fiskeriets: fiskere, organistationer og virksomheder.

- Det er da dejligt at få et skulderklap for det arbejde vi har sat i gang, lød det bagefter fra Lars Steffensen, der foran forsamlingen demonstrerede ideen bag EPS-Recycling og det store potentiale der ligger i genbrug af ikke kun flammingokasser, men også i fremtiden - plastaffald som bliver fisket op havet, blandt andet gammelt trawlnet.

EPS-Recycle opkøber og indsamler flammingokasser og producerer heraf polystyren-granulat til videresalg.

Virksomheden, som ligger i Thisted, sælger nu også specialmaskiner til håndtering af flammingokasser ude i virksomhederne.

Virksomheden ligger på Høgevej 7 i Thisted.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...