Søndag 13. september vil Doverodde Købmandsgård lokke hele familien væk fra skærmene og udenfor

DOVERODDE: Søndag 13. september kl. 11-15 inviterer Doverodde Købmandsgård til ”Naturens dag”, som er et landsdækkende koncept.

Det foregår i købmandsgårdens skovpark, hvor der er forskellige aktiviteter for hele familien, f.eks. mulighed for at kreere forskellig genstande af naturmaterialer, bygge en hule, lave et insekthotel, bliver klogere på, hvordan man gør sin have mere vild og deltage i den store naturkonkurrence med præmier.

Derudover fyres der op for hyggen ved bålet, hvor der er mulighed for at lave pandekager og snobrød. Thy Frilufts- og Klatreklub stiller også op med en aktivitet.

- Og så er det alt sammen gratis, siger naturvejleder Marlene Kiel, der håber på, at deltagerne får øjnene op for de mange oplevelser, der er at hente i naturen:

- Vi skal helst give besøgende så meget smag for at være i naturen, at de fremadrettet bruger mindre tid indenfor bag skærmene, siger hun.

Naturens Dag er støttet af Nordea-fonden og er Friluftsrådets og Danmarks Naturfredningsforenings mærkedag for naturoplevelser.

Nærmere på: www.naturensdag.dk og www.doveroddekobmandsgaard.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...