Handelsstandsformand Lars Søndergaard er ked af lukningen af veldrevne By Malene

HURUP: Formanden for Hurup Handelsstandsforening, Lars Søndergaard, er selvsagt ked af, at Malene Dige har besluttet sig for at lukke sin damemodebutik ”By Malene”.

Især, når der er tale om en veldrevet butik.

- Det er klart, hvis det havde været en butik med dundrende underskud, så havde jeg svært ved at argumentere for, at den skulle holdes i live. Men her er der tale om en veldreven butik med et pænt overskud. det viser jo, at man godt kan tjene penge i Hurup, siger Lars Søndergaard.

Det er derfor vigtigt for ham at understrege, at der absolut er grobund for at drive butikken videre, og at den rette ovenikøbet kan regne med de fordelagtige præmisser, som Hurup Handelsstandsforening byder på.

- Malene Dige er helt med på præmisserne, der står i vores lille folder, siger Lars Søndergaard.

Folderen blev lanceret på Hurup Handelsstandsforenings generalforsamling. Iværksætterne bliver lokket med gratis husleje i de første seks måneder, hvorefter huslejen vil være favorabel.

Thy Erhvervsforum tilbyder gratis iværksættervejledning og mulighed for at komme med til arrangementer. Revision Limfjord tilbyder seks til otte timers gratis rådgivning, og man tilbyder også formidling af kontakten til et lokalt pengeinstitut.

Også det lavpraktiske er der sørget for, fordi iværksætteren tilbydes to dages gratis tømrer- og en dags el-arbejde. Dog ekskl. materialer.

Endelig lokker handelsstandsforeningen med et års gratis medlemskab, og NORDJYSKE Medier tilbyder rådgivning og markedsføring for 5000 kroner.

Derudover vil der også blive sørget for en lejebolig, et program med sociale og kulturelle aktiviteter samt etableringen af et socialt netværk i Hurup.

Lars Søndergaard fortæller, at man i øjeblikket er langt med et konkret emne, der vil etablere sig i et af de tomme butikslokaler i Hurup.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...