Fire aftener med masser af latter og sang

THYHOLM: I fire dage stod Midtpunktet i Hvidbjerg i revyens tegn og hvor Jens Glob Samvirket atter stod bag projektet. I år havde man valgt at kalde revyen ”Udkant med Kant”.

For alle de involverede og tilskuerne var det næsten ikke til at få armene ned og alle mente, at det var en fantastisk flot revy, hvor der virkelig var gjort noget ud af scene, rekvisitter og kostumer.

Indenfor de seneste par år er nogle at skuespillerne er gået ud og andre er kommet til. I den sammenhæng er der i år otte personer på scenen.

Aftenen begyndte med en velkomst af Jens Glob Samvirkets formand, Mai Lindgaard og bagefter kom alle skuespillerne på scenen og der blev sunget velkomstsang.

Så gik det ellers løs med de forskellige sketchs, og der var virkelig mange lokale sjæle som kom ”under behandling” på scenen og det kunne bestemt få publikum til at røre lattermusklerne.

Ind imellem gik det også ud over ”ofre” udenfor lokalområdet. Bl.a. tog man sagen op om svindelsagen med Britta Nielsen og Socialstyrelsen.

TV-Midt/Vest’s fotovogn fik også en omgang på scenen til stor moro og applaus fra publikum. Fotovognens Vibeke Nipper - alias Kirsten Madsen - fik bestemt også fyret en masse grin af, da de besøgte både Hvidbjerg, Jegindø og ikke mindst Uglev, hvor de mente de skulle besøge en der hedder Åse som vistnok førhen har handlet med et eller andet som kunne piske flødeskum?

Eller måske var den vare fremstillet til et helt andet formål?

Sidst i første akt havde man valgt at lave en virkelig smuk hyldest til afdøde Kim Larsen, hvor skuespillerne på smukkeste vis gav et potpourri af hans dejlige sange. Der var så mulighed via en overheadprojektor for publikum at synge med.

Efter pausen gik man i gang med anden akt, hvor der blandt andet var synkronsvømning, noget om kartoffelpriser hos dem der sælger ved havelågen foruden mange andre emner.

Det var bestemt en aften hvor publikum virkelig morede og hyggede sig. Revyen var virkelig godt besøgt med eksempelvis 230 gæster torsdag aften.

Af Hans B. Henriksen (Tekst og foto)

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...