Thyholm Løbeklub har netop doneret 10.000 kr. som blev overrakt lørdag 22. september

THYHOLM: Torsdag 13. september var der arrangeret borgermøde i Midtpunktet i Hvidbjerg hvor gruppen "Ny læge" samt deltagere fra både region Midt og Struer Kommune var til stede.

Formålet var at oplyse om det arbejde der nu gøres for at få en fast læge til Thyholm.

Samtidig blev det oplyst at man gerne ville lave en film/video om lægehuset og det skønne område som Thyholm er.

Meningen med videoen er at den skal give interesse i bl.a. lægekredse for at se nærmere på de muligheder der er for at bosætte sig som læge på Thyholm. Videoen/filmen koster penge - ca. 100.000 kr. at lave - så derfor blev det også oplyst at det ville være kærkomment, hvis borgere og brugere af lægehuset ville donere et beløb så man kunne komme i gang med optagelsen af filmen.

Det blev taget flot imod af tilhørerne at allerede den aften blev både doneret beløb og givet tilsagn om det, så man er allerede nået langt med indsamlingen.

Endvidere ønsker man at oprette en støttegruppe til lægehuset, og én person har allerede meldt sig for at tage fat på det emne.

Thyholm Løbeklub som er en sundhedsfremmende forening, gav tilsagn om at donere 10.000 kr. som blev overrakt lørdag 22. september.

Frank Stokholm fra Thyholm Løbeklub udtaler at da foreningen arbejder for det sundhedsfremmende, ville de gerne donere et beløb.

Endvidere sagde han at de også gerne står til rådighed hvis der er andre ting de kan hjælpe med. Beløbet blev overrakt ved Lægehuset i Hvidbjerg, hvor John Vangsgaard fra "Ny læge" tog imod.

:/Hans.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...