Dengang kunne købes i tre butikker i Danmark - nu kan det købes over hele verden

THISTED: Tøjmærker kommer og går, som moden skifter. Men ind imellem er der tøjmærker, som kunder og forhandlere er så glade for, at de ikke vil slippe dem.

Jack & Jones dukkede op i 1990 hos Din Tøjmand i Thisted - et af de tre første steder i Danmark. Nu kan tøjbutikken i Brogade snart fejre 30 år med det populære tøjmærke.

- Jack & Jones har altid været smart og trendy til den helt rigtige pris og kvalitet. Det har kunderne bemærket, og mærket er i dag et af verdens førende tøjmærker fra den danske Bestseller, fortæller Bjarne Madsen fra Din Tøjmand i Thisted.

Jack & Jones er Bestsellers største mærke og har branded den danske modegigant ud over hele verden, så man i dag kan købe Jack & Jones over hele verden.

- For os har Jack & Jones også været en bestseller. Et flagskib i vores butik. Vi sælger rigtigt meget Jack & Jones, fordi det er smart og kvalitet. Men også fordi man kan få alt fra bukser til sko, t-shirt til jakker og parfume til en rigtig fornuftig pris. Jack & Jones har været et kæmpe plus for vores butik, lyder det fra Bjarne og Mathias Madsen fra Din Tøjmand.

30-året fejres senere med en stribe gode tilbud på mærkevarerne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...