Af Carsten Hougaard og Peter Mørk (foto).

På lørdag 8. september er der boblevand i glassene og lidt godt til ganen i hjørneejendommen Bredgade 108 i Hurup.

Årsagen er, at indehaveren af Din Kjole, Iben Pedersen, samler både salg og skrædderiet lokalerne, der senest har huset en frisørsalon.

- Jeg har haft et forrygende samarbejde med Berith Fyhring i Design Agger igennem et år. Men samtidig har jeg haft produktion af kjolerne derhjemme på Birkevej i Hurup. Og det har ikke altid været smart, når kunderne ville se stofferne, fortæller Iben Pedersen.

Så nu samler hun det hele et sted.

Hjælp på deltid

Til at hjælpe sig med de farverige kjoler, har Iben Pedersen ansat Joan Oxholm fra Ydby på deltid i butikken.

- Joan kan hjælpe mig i nogle timer. Hun er ekstrem god ved symaskinen. Og hun kan hjælpe mig med at få bestillingskjolerne hurtigere af sted, fortæller Iben Pedersen.

Hun understreger dog, at det fortsat er hende, der styrer slagets gang. Alle kjoler, der bestilles i butikken eller via butikkens hjemmeside dinkjole.dk, vil være styret af hende personligt.

Udover at være et arbejdende værksted med salg af egne kjoler vil man også kunne købe tøj af et par andre mærker i butikken.

- Jeg har fået eneforhandling af Bohéme. Desuden vil jeg også forhandle Gozzip. Senere er det planen, at Cassiopeia og Cat & Co. kommer til. Jeg har desuden sikret mig, at jeg får tøjet helt op til størrelse 54, fortæller Iben Pedersen.

Hun understreger, at hun også producerer kjoler til damer, der ikke er så vilde med de helt spraglede farver.

- Jeg skal også tænke på dem, der ikke er så meget til det, siger hun.

I butikken bliver der også lads til ægtemandens sysler. Malermester Steen Hove Pedersen gør nemlig en del ud af at male gamle møbler. Så nogle af hans ting vil også finde plads i butikken.

Brugskunst og antik

Derudover er det planen, at der også vil være udstilling af brugskunst, antik og retro i butikken.

Efter planen vil Iben Pedersen holde sig til de øvrige handlendes åbningstider i Hurup. Dog med den undtagelse, at der er lukket om mandagen.

- Jeg skal også have en dag, hvor jeg kan sy kjoler uden afbrydelser, siger hun.

Iben Pedersen tilbyder også grupper på minimum seks personer at booke butikken.

- Det kunne være et par veninder, der havde lyst til at se på kjoler og høre om butikken. Det koster ingenting. Man skal bare lave en aftale, siger Iben Pedersen, der glæder sig til åbningen på lørdag.

På åbningsdagen er der i øvrigt 20 pct. på alt i butikken - dog ikke på bestillingskjoler.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...